Injecties

INJECTIES

Fillers of hyaluronzuur injecties

Hyaluronzuur is de oplossing voor het verminderen van rimpels, het opvullen van volumeverlies maar ook voor het verbeteren van de textuur van de huid.

Fillers of injecties met hyaluronzuur worden vaak gebruikt om de lippen een nieuwe vorm te geven en jukbeenderen te verbeteren, fijne lijntjes te corrigeren, diepe plooien glad te strijken, het volume te herstellen en zelfs de kin en kaaklijn een nieuwe vorm te geven.

Botuline toxine (Botox) injecties

Anti-rimpelinjecties verminderen het natuurlijke uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels, waardoor het er zachter en stralender uitziet. De meest gevraagde gebieden voor botuline toxine (kortweg botox) injecties zijn de dynamische lijnen rond de ogen en het voorhoofd. Ze kunnen echter ook worden gebruikt om rimpels rond de mond, neus te minimaliseren, de kin glad te maken, kaakspieren en nekbanden te ontspannen.

Botuline toxine is een gezuiverd natuurlijk eiwit dat rimpels ontspant en een verjongd en fris uiterlijk creƫert. Door gebruik te maken van een natuurlijke spierverslapper kunnen we het verouderingsproces beheersbaar houden.